Mat & Dryck
Toppsäljare

-
Title:
Airfryer - Grundbok Med Nya Och Klassiska Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
"Genom personlig och trevlig inledning leds läsaren in i en helt ny airfryer-värld. Från förrätt till dessert, allt som behövs är en airfryer. Denna kokbok bjuder på många, nya, och klassiska recept som jag inte trodde kunde genomföras med endast en maskin." / Mariestads-Tidningen Krispigt, saftigt...
Airfryer - Grundbok Med Nya Och Klassiska Recept Bok
"<i>Genom personlig och trevlig inledning leds läsaren in i en helt ny airfryer-värld. Från förrätt till dessert, allt som behövs är en airfryer. Denna kokbok bjuder på många, nya, och klassiska recept som jag inte trodde kunde genomföras med endast en maskin."</i> / Mariestads-Tidningen <br/><br/><b>Krispigt, saftigt, gott, hälsosamt och enkelt! Skandinaviens airfryerdrottning visar vägen. </b> <br/><br/>Med den här airfryer-kokboken får du massor av nya och klassiska recept, tillsammans med de bästa tipsen på hur du får maten både krispig och saftig. Att använda en airfryer är det bästa du kan göra för att spara tid i vardagen. Med hjälp av kraftigt cirkulerande varmluft gör airfryern att maten tillagas snabbare samtidigt som du behöver mindre fett i matlagningen. <br/><br/>Boken innehåller över hundra recept på allt från snacks, frysmat och förrätter till grönsaker, kött och fisk. Här finns även tips på inställningar, tider och en konverteringstabell från ugn till airfryer. Britt Andersen är Skandinaviens okrönta airfryerdrottning. Här samlar hon sina bästa knep och rätter, vilket gör detta till den definitiva guiden för alla som vill börja använda en airfryer. <br/><br/><b>Röster om boken:</b> <br/><br/>"<i>Airfryer är en kokbok med en imponerande samling recept, men också en hyllning till denna hushållsapparat. De över 100 enkla och välformulerade recepten är indelade i fyra huvudgrupper, inklusive smårätter, huvudrätter och efterrätter. Betyg 4/5. Mycket bra</i>." Bibliotekstjänst

-
Title:
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är?
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Fredagsdrinken - lika gott, lite billigare!Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. F...
Fredagsdrinken - Ni Kanske Undrar Vad Fredagsdrinken Är? Bok
Fredagsdrinken - lika gott, lite billigare!<br/><br/><br/><br/>Magnus Ugglas "Fredagsdrinken" har varit ett fenomen på sociala medier i många år, och är en självklar start på helgen för många. I den här boken har vi samlat de allra bästa - och ibland överraskande - drinkarna, från givna klassiker till nya favoriter. Fredagsdrinken bjuder på recept, tips och några personliga betraktelser av Magnus Uggla själv. Inget är svårt, det mesta är gott och alltihop får fredagskänslan att gå i taket. Skål!

-
Title:
Bettys Bästa - Recept, Tips & Tankar
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
I Bettys bästa har Katarina Widholm samlat ett trettiotal recept på rätter som har lagats i succéromanerna Räkna hjärtslag, Värma händer, Käraste vänner och Älskade Betty. Det bjuds på allt från skinkstrutar, stekt strömming och laxpudding till Bellini, strassburgare och pariservåfflor.Men Bettys b...
Bettys Bästa - Recept, Tips & Tankar Bok
I <i>Bettys bästa</i> har Katarina Widholm samlat ett trettiotal recept på rätter som har lagats i succéromanerna <i>Räkna hjärtslag, Värma händer, Käraste vänner</i> och <i>Älskade Betty</i>. Det bjuds på allt från skinkstrutar, stekt strömming och laxpudding till Bellini, strassburgare och pariservåfflor.<br/><br/>Men <i>Bettys bästa</i> är mer än en kokbok. Vi får en inblick i vardagslivet under mitten av 1900-talet: kafferepens komplicerade umgängesform, vikten av att truga och hur man placerade gästerna vid matsalsbordet. Och hur planerade man matlagningen utan halvfabrikat och kylskåp? Många av dåtidens knep för att hushålla med pengar och undvika svinn är idag mer aktuella än någonsin – här får du tips om hur du kan piffa till tråkiga rester, ta vara på frukt och bär och koka eget kaffesurrogat.<br/><br/>Det finns mycket vi kan lära oss av äldre tiders matlagning, inte minst när det handlar om att spara pengar och tänka klimatanpassat.

-
Title:
A Bite Of Bitting - God Och Rejäl Mat
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Rikard Bitting tar med dig tillbaka till sina rötter - till den klassiska svenska husmanskosten. Här hittar du recepten på de älskade favoriterna som smakar som hemma: Skomakarlåda, kalops, fläsklägg med rotmos och mycket mer! Tillsammans med krämig ostpasta, mäktiga mackor och läckra munsbitar fin...
A Bite Of Bitting - God Och Rejäl Mat Bok
Rikard Bitting tar med dig tillbaka till sina rötter - till den klassiska svenska husmanskosten. Här hittar du recepten på de älskade favoriterna som smakar som hemma: Skomakarlåda, kalops, fläsklägg med rotmos och mycket mer! Tillsammans med krämig ostpasta, mäktiga mackor och läckra munsbitar finns det något för alla. Samla familj och vänner och njut av fantastiska maträtter som förenar olika generationer vid middagsbordet. A Bite of Bitting -God och rejäl mat består av en blandning av Rikards bästa och helt nya recept, alltid med fokus på god och rejäl mat. Rikard Bitting är läraren som tagit Sverige med storm med sitt populära Instagram-konto @a_bite_of_bitting där han sedan 2018 har delat med sig av recept på god och rejäl mat med ett stort fokus på svensk husmanskost.

-
Title:
Min Barndoms Jul - Astrid Lindgrens Julkokbok
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
Astrid Lindgrens berättelser har präglat de svenska drömmarna om julen, och maten spelar ofta en avgörande roll i dem. Här kommer äntligen en rikt illustrerad julkokbok utifrån hennes värld, att ständigt återvända till. Bakom recepten står Fredrik Eriksson, en av våra mest prisbelönta och rutinerad...
Min Barndoms Jul - Astrid Lindgrens Julkokbok Bok
Astrid Lindgrens berättelser har präglat de svenska drömmarna om julen, och maten spelar ofta en avgörande roll i dem. Här kommer äntligen en rikt illustrerad julkokbok utifrån hennes värld, att ständigt återvända till. Bakom recepten står Fredrik Eriksson, en av våra mest prisbelönta och rutinerade kockar.<br/><br/><em>Min barndoms jul</em> tar avstamp i pepparkaksbak med Bullerbybarnen vid första advent och sedan följer vi karaktärer, berättelser och Astrids egna traditioner genom högtiden, med tabberas och annandagskalas, fram till att Pippi avslutar firandet med en magnifik julgransplundring. På vägen bjuds vi på oemotståndliga recept på klassiska rätter och godsaker. Fokus ligger på julen i Småland under tidigt 1900-tal, i Katthult, Bullerbyn och Junibacken och framför allt Astrids eget barndomshem Näs. Men här finns också plats för avstickare till Saltkråkan, Bråkmakargatan och Dalagatan i Stockholm, där Astrid levde större delen av sitt liv. Måltidshistorikern Richard Tellström bidrar med kulturhistoriska texter om julmat och traditioner.<br/><br/>Även mer okända berättelser om och av Astrid Lindgren återfinns här, liksom flera personliga texter där hon skriver om julen: "Min barndoms jul var den rödaste, gladaste, mest ljustindrande och pepparkaksdoftande jul man kan begära, en hederlig gammaldags jul så som den firades överallt i bondehemmen för inte så otroligt länge sedan. Att berätta om den är som att ramsa upp vilken gammal julberättelse som helst, allt det där med slakt och korvstoppning och byk och brygd och bak och hämta julgran i skogen och sätta upp julkärvar åt sparvarna och gå runt i de små stugorna med smakbitar av julmaten. Jag försäkrar att det var som en gammal julberättelse alltihop."<br/><br/>Boken är rikt illustrerad med bilder ur böckerna, privata foton ur Astrid Lindgrens arkiv samt nytagna mat- och miljöbilder på ett Näs i julskrud.<br/><br/><br/><br/>Astrid Lindgren är en av våra mest älskade författare. Fredrik Eriksson är en av Sveriges mest erfarna kockar och krögare. Han driver Långbro värdshus och restaurangen på Nationalmuseum, är gastronomisk rådgivare åt Nobelstiftelsen och har varit involverad i matutvecklingen på Astrid Lindgrens värld.

-
Title:
Sju Sorters Kakor - Sveriges Bästa Recept På Klassiska Bakverk Och Nya Favoriter
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 5 vardagar
-
Description:
Sju sorters kakor behöver kanske ingen närmare presentation. Boken kom ut första gången 1945 och med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens har boken redigerats flera gånger och lotsats in i vår tid. Den här utgåvan har uppdaterats med ett antal nya recept och bilder, och innehåller massor av ...
Sju Sorters Kakor - Sveriges Bästa Recept På Klassiska Bakverk Och Nya Favoriter Bok
<em>Sju sorters kakor</em> behöver kanske ingen närmare presentation. Boken kom ut första gången 1945 och med noggrannhet, varsam hand och stor kompetens har boken redigerats flera gånger och lotsats in i vår tid. Den här utgåvan har uppdaterats med ett antal nya recept och bilder, och innehåller massor av tips för lyckade bak, en praktisk omvandlingstabell, baklexikon och ett register där du lätt hittar glutenfria recept, julkakor, snabba kakor samt bakverk utan nötter och mandel.<br/><br/><em>Sju sorters kakor</em> behåller det bästa och uppdaterar med det nya samtidigt som vi känner igen våra klassiska kakor, vackra tårtor och långpannefavoriterna. Boken är ett unikt stycke bakverkshistoria som aldrig har tappat greppet om sina följare.

-
Title:
Haja Havre - Supergrynet För Hjärtat, Immunförsvaret Och Vikten. Viktig Vetenskap, Smarta Tips Och Läckra Recept
-
Reviews:
-
Release Date:
-
Genre:
- Mat & Dryck
-
Format:
Bok
-
Availability:
Beställningsvara Leveranstid: från 3 vardagar
-
Description:
»Haja havre är en faktaspäckad, underhållande och inspirerande bok som vänder sig till en bred läsekrets.« BibliotekstjänstSupergrynet som kan förändra ditt liv!Det stärker hjärtat och immunförsvaret, hjälper oss att hålla vikten och är smart för både klimatet och plånboken. Vi pratar om havre vårt...
Haja Havre - Supergrynet För Hjärtat, Immunförsvaret Och Vikten. Viktig Vetenskap, Smarta Tips Och Läckra Recept Bok
<b><i>»Haja havre är en faktaspäckad, underhållande och inspirerande bok som vänder sig till en bred läsekrets.« Bibliotekstjänst</i></b><br/><br/><b>Supergrynet som kan förändra ditt liv!</b><br/><br/>Det stärker hjärtat och immunförsvaret, hjälper oss att hålla vikten och är smart för både klimatet och plånboken. Vi pratar om havre vårt supergryn som växer runt hörnet och står i rampljuset som aldrig förr. På kaféer och restauranger är åtgången strykande på havrelatte och pimpad havregrynsgröt. På livsmedelshyllorna trängs havreris och havrebröd med havreolja och havredryck. <br/><br/>Havre är trendigare än någonsin, och med all rätt: få livsmedel är så hälsobringande som detta. Ett och samma gryn innehåller inte bara stärkande vitaminer och mineraler utan även välgörande kolhydrater, fibrer och fetter och relativt mycket protein. Men den viktigaste nyckeln är ändå betaglukan, ett ämne som det forskas på flitigt och har visat sig sänka såväl kolesterol, som blodsocker och blodtryck. I den här boken hjälper dietisten Emma Lindblom oss att haja havrets enastående effekter på vår hälsa. Hon berättar hur vi genom att addera havre till våra måltider håller oss piggare och mättare, får friskare tarmflora och förebygger såväl hjärt-kärlsjukdom som diabetes. Hon bjuder också på sina allra läckraste havrerecept.<br/><br/>EMMA LINDBLOM är näringsfysiolog och legitimerad dietist och har en master i exercise science på University of Houston i USA. Hon föreläser och skriver regelbundet i olika tidningar om kost och hälsa och coachar våra landslagsidrottare i hur de ska äta. Hon har skrivit ett flertal böcker, bland annat <i>Bosöns Kokbok</i> och <i>Ät rätt när du tränar</i>.<br/><br/><b>Fler pressröster om boken: </b><br/><br/>»Med glimten i ögat men på fullt allvar hävdar näringsfysiologen Emma Lindblom att vill vi leva ett friskt och aktivt liv, måste vi se till att vårda vår hälsa, äta mat som inte bara mättar utan också skapar förutsättningar för att nå målet. I nio kapitel reder Emma Lindblom ut hur det förhåller sig med havrens fantastiska egenskaper. Hon avslutar sin havrebok med recept som får det att vattnas i munnen på läsaren. Det som är mest intressant när kristider gör maten dyrare, är att man kan spara både pengar och hjälpa miljön genom att byta ut vissa råvaror mot havre. Att Haja Havre som grund för en smartare, hälsosam diet och på samma gång värna naturen är suveränt. Hajar Du?« <i>Ölandsbladet</i>
- Populärt
- Mest sålda
- Mest bokade
- Senast släppta
- Kommande
- Pris
- A-Ö
- Välj
- 0 - 9
- A
- B
- C
- D
- E
- F
- G
- H
- I
- J
- K
- L
- M
- N
- O
- P
- Q
- R
- S
- T
- U
- V
- W
- X
- Y
- Z
- Å
- Ä
- Ö
- Övrigt